Srpen 2011

Profily

20. srpna 2011 v 22:06 | Hana (Johnny'sGirl1) |  TEEN TOP
Skutečné jméno: Bang min Soo (방민수)
Umělecké jméno: CAP
Datum narození: 4. listopadu 1992
Pozice: Leader, Hlavní Rapper
Krevní skupina: 0
Koníčky: Design, kreslení a cvičení
Speciality: Psaní textů a hovořit
Vzdělání: Seongname Information Industry High School, 3. ročník (Absolvent)


Skutečné jméno: Lee Chan Hee (이찬희)
Umělecké jméno: Chunji
Datum narození: 5. října 1993
Pozice: zpěvák
Krevní skupina: B
Záliby: puzzle, čtení
Speciality: Napodobeniny
Vzdělání:Střední škola Seongji


Skutečné jméno: Lee Byung Hun (이병헌)
Umělecké jméno: L. Joe
Datum narození: 23. listopadu 1993 (1993-11-23)
Pozice: Vedoucí Rapper
Krevní skupina: A
Záliby: Herectví
Speciality: klavír, housle, hudební kompozice, anglicky
Vzdělání: Korea střední škola


Skutečné jméno: Daniel Ahn (안다니엘)
Umělecké jméno: Niel
Datum narození: 16. srpna 1994
Pozice: Hlavní zpěvák
Krevní skupina: A
Zájmy: hudba ocenění
Speciality: Fotbal (fotbal)
Vzdělání:Střední škola Heungjin


Skutečné jméno: Yoo Hyun Chang (유창현)
Umělecké jméno: Ricky
Datum narození: 27. února 1995 (1995-02-27)
Pozice: Visual Maknae, Sub-zpěvák
Krevní skupina: AB
Koníčky: Filmy ocenění, piano
Speciality: Jednat
Vzdělání: střední škola Namgang


Skutečné jméno: Choi Jong Hyun (최종현)
Umělecké jméno: Changjo
Datum narození: 16. listopadu 1995
Poloha: Maknae, Sub-zpěvák
Krevní skupina: B
Koníčky: Choreografie kompozice, hudební ocenění
Speciality: Sebeobrana
Vzdělání: střední škola Chuncheon

TEEN TOP

20. srpna 2011 v 21:55 | Hana (Johnny'sGirl1) |  TEEN TOP
Teen Top je jihokorejská popová skupina, která se skládá ze šesti členů: CAP, Chunji, L. Joe, Niel, Ricky, Changjo. Jsou v médiích označení TOP a byli založeni v roce 2010 Andym Lee z Shinwa.Oni vydali jejich album, 9. července 2010, a měli jejich debut 10. července 2010.

Diskografie


Alba Mini
2011: Roman

Single alba
2010: Come Into the World
2011: Transform

Dvouhra

Clap-2010
Supa Luv-2011
Supa Luv Remix-2011
No More Parfume on you-2011


http://2.bp.blogspot.com/-6GKPeg-Q0u0/Tb5xSxk6sJI/AAAAAAAAAGU/BlWzenF3jrg/s1600/teen%2Btop.jpg

http://bombasoju.files.wordpress.com/2011/01/teen-top-members.png

http://1.bp.blogspot.com/-0H6iOYLPpV4/Ti53CdQRDgI/AAAAAAAACN4/r2fb8FFci58/s1600/Teen+Top+-+ROMAN.jpg

http://www.dramacafe.co.uk/wp-content/uploads/2011/07/TEEN+TOP+ROMAN-1.png

http://cdn2.mixrmedia.com/wp-uploads/ningin/blog/2011/07/teen-top-july-comeback.jpg

Profilky B1A4

20. srpna 2011 v 21:03 | Hana (Johnny'sGirl1) |  B1A4

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lmoyw5iQs01qj9p62o1_500.jpg

Skutečné jméno: Shin Dong Woo (신동우)
Umělecké jméno: CNU (씨앤유)
Datum narození: 16. června 1991
Pozice: zpěvák, rapper
Krevní skupina: A

http://4.bp.blogspot.com/-6Vust9dnMUs/Tg6PZ9BYQWI/AAAAAAAAKa4/hHOblz6y_xg/s1600/1308627188_169756.jpg

Skutečné jméno: Jung Jin Young (정진영)
Umělecké jméno: Jinyoung
Datum narození: 18. listopadu 1991
Pozice: Leader, zpěvák, skladatel text
Krevní skupina: A

http://3.bp.blogspot.com/-XpkhSN1W--Q/TeUZh5z3crI/AAAAAAAAAfU/N2BMSBPdgSo/s1600/sandeul1.jpg

Skutečné jméno: Lee Jung Hwan (이정환)
Umělecké jméno: Sandeul (산들)
Datum narození: 20. března 1992 (1992-03-20)
Pozice: Hlavní zpěvák
Krevní skupina: A

http://thumbs.myopera.com/sz/colx/http://files.myopera.com/duumal/albums/7180642/baro.duumal1.jpg

Skutečné jméno: Cha Sun Woo (차선우)
Umělecké jméno: Baro (바로)
Datum narození: 5. září 1992
Pozice: Hlavní Rapper
Krevní skupina: B
B1A4 - Gongchan

Skutečné jméno: Gong Chan Shik (공찬식)
Umělecké jméno: Gongchan
Datum narození: 14. srpna 1993
Poloha: Maknae, zpěvák
Krevní skupina: A

B1A4 info

20. srpna 2011 v 20:49 | Hana (Johnny'sGirl1) |  B1A4
Je peti člená jihokorejská skupina pod vedením WM Entertainment. Byla založena v roce 2011. Debutovali se songem ''OK'' 21.4.2011. Skupina se skládá z Jinyoung (vůdce), Baro (Sunwoo), Sandeul (Junghwan), CNU (Shin Dongwoo), a Gongchan (Gong Chansik - nejmladší člen skupiny).

Název je odvozen od toho že jeden člen skupinymá krevní skupinu B a zbývající čtyři mají skupinu A proto název B1A4, také to znamená větu ''Jeden za všechny, všichni za jednoho''.
B1A4 se přezdívá "countryside-dols" od korejských médií, protože všichni členové pocházejí z korejského venkova.

http://kavenyou.com/wp-content/uploads/2011/06/B1A4_04.jpg

http://livekpop.com/wp-content/uploads/images/2011/04/11/b4b55479abe14ea22661d133af265dab.jpeg

http://www.chrometheme.net/sites/default/files/imagecache/450x360/theme/screenshot/page13-1.jpg

Profilky

20. srpna 2011 v 16:22 | Hana (Johnny'sGirl1) |  BOYFRIEND

http://literaturephotograph.files.wordpress.com/2011/06/dong-hyun.jpg

























Jméno: Kim Donghyun (동현)
Pozice: Leader
Datum narození: 12.2.1989
Specialita: Japonština
Byl v KBS reality program nazvaný "Zero chování"
Objevil se na "Star Golden Bell"
Vzdělání: Universita Myeongji

http://2.bp.blogspot.com/-lw2_DolOVzk/TeHUYy-TUFI/AAAAAAAAKA8/igF0J_bndjY/s1600/6-1.jpg
























Jméno: No Minwoo (노민우)
Datum narození: 31.července 1995
Pozice: Rapper, Maknae, hlavní tanečnice
Speciality: Herectví, Hapikdo a plavání
Vzdělání: škola múzických umění
Vnější okolnosti:
- Byl studentem na "All My Love"
- KBS1 je "můj miláčku, miláčku" (2005) * Byl vedlejší postava
- SBS "Ghost Pang Pang" (2007) * objevil se jako Kim Chul Doo (김철두)
- KBS2 je "žena a žena" [AKA Windy City] (2008) * objevil jako Kwon Seung Il (권승일)

http://farm6.static.flickr.com/5230/5859138485_1f016e536a.jpg





















Jméno: Jo Youngmin (조영민)
Pozice: Zpěvák
Datum narození: 24. dubna 1995 (starší dvojče)
Vzdělání: škola múzických umění v Soulu
On a jeho bratr májí zkušenosti v jednání a vystupování. Je studentem v seriálu "All My Love" s Kwangmin.
Youngmin Kwangmin a objevil se na epizodě "pravdy Game" jako děti.

http://4.bp.blogspot.com/-3EGxhG7j4-U/TepEAiRnwuI/AAAAAAAAAxk/5gipDy896RI/s1600/kwangmin-boyfriend+%25281%2529.jpg
























Jméno: Jo Kwangmin 조광민
Pozice: Rapper
Datum narození: 24. dubna 1995 (mladší dvojče)
Height: 180 cm Výška: 180 cm
Vzdělání: škola múzických umění v Soulu
On byl uveden v PUSH SISTAR push MV s Donghyun a jeho dvojče, Youngmin.
On také ukázal své skvělé taneční pohyby, jako záloha pro tanečnice K-will.

http://4.bp.blogspot.com/-P-66DA0vApQ/ThMwpWzRVLI/AAAAAAAAAFk/7moysx5O2a0/s320/jeong%2Bmin.jpg
























Jméno: Lee JeongMin (현성)
Pozice: Zpěvák
Vzdělání: Střední hudební škola v Soulu
Datum narození: 2.ledna 1994

http://woybarnasianpop.files.wordpress.com/2011/05/2-11.jpg?w=267&h=400&h=400


Jméno: Shim Hyunseong (현성)
Pozice: zpěvák
Datum narození: 09.06.1993
Vzdělání: Střední škola Young Dong


Boyfriend info

20. srpna 2011 v 15:39 | Hana (Johnny'sGirl1) |  BOYFRIEND
Boyfriend je jihokorejská skupina pod vedením Starship Entertainment. Byla debutovali 26.5.2011 se songem ''Boyfriend''.
Jejich celkem člen6 členů a jsou to:DongHyun
MinWoo
HyunSeong
Jeongmin
Youngmin
Kwangmin
Kwangmin a Youngmin jsou dvojčata.

http://boyfriendboyband.files.wordpress.com/2011/08/boyfriend-boyfriend-korean-boy-band-24051116-500-332.jpg?w=500&h=332


http://boyfriendboyband.files.wordpress.com/2011/07/7c61658b9ea7462dbb6b938e58e66b82_1.jpg?w=500&h=340

http://4.bp.blogspot.com/-XHlnjMwem4s/Thpk2BNVDJI/AAAAAAAAAC4/_iVFBWQvYmc/s1600/Boyfriend-album-cover-boyfriend-korean-boy-band-22578545-500-524.jpg

I'm sorry

20. srpna 2011 v 14:02 | Hana (Johnny'sGirl1) |  SHINee
Ahoj já jsem věděla že jsem vám o tom zapoměla napsat o tom že v červu SHINee debutovali v Japonsku ze svým songem Replay v japonské verzi. No a proto se vám moc omlouvám. Jejich song vyšel v Japosku 22.6 tohoto roku a je moc pěkný tady máte videjko v jverzi.

SHINee japonská verze Juliette

20. srpna 2011 v 13:54 | Hana (Johnny'sGirl1) |  SHINee
Ahoj lidičky máme tady další nový song v japonštině od skupiny SHINee a je to japonská verze songu Juliette který byl propuštěn v koreji 8.8 tohoto roku. Musim uznat že se klulům velmi daří. A doufám že do budoucna kluci zavítají i knám do Evropy a nejen do zbytku Asije.

Tady máte PV japonské verze Juliette:

Song Magic Power

14. srpna 2011 v 17:43 | Hana (Johnny'sGirl1) |  Hey! Say! Jump

Tady máte krátkou verzi songu Magic Power od Hey! Say! JUMP. Připomínám že song vyjde na 4 výročí od založení HSJ, což je 21.9.2011. Pááááááááááááá

Hey! Say! JUMP Magic Power

10. srpna 2011 v 10:52 | Hana (Johnny'sGirl1) |  Hey! Say! Jump
Ahoj lidičky mám pro vás dobrou zprávu Hey! Say! JUMP se pěkně činí a já mám tomu důaz a to že 21.9 což je mimochodem den jejich 4 výročí zaloření skupiny budou kluci vydávat novej song jménem ''Magic Power''

Je to veselá píseň s veselím poselsvím. Magic Power bude jako ústřední melodie pro nový fílm v japonské verzi ''Šmoulové'' ve kterém mimochodem propujčili svůj hlas dvěma postavičkám dva členové HSJ tedy přesněji Yamada Ryosuke a Chinen Yuri. U nás tento film už myslím jede v kinech no nevim :D. No a ještě mohu říct že ten fiml v japonských kinech bude vysílán od 9. září 2011 takže pokud tento film nechcete vidět v české ale v japonské verzi tak si zaleťte do Japonská let trvá podle mích skušeností tak cca 13 hodin a pokud chcete letět co nejlevnějí tak si kupte lístky u letušky XD.

No a teď spátky k songubude mít jako vždy jak je to u Johhny's zvykem tří verze.
Jedna verze je limitovaná edice 1 (CD + DVD),pak je limitovaná edice 2 (CD + DVD), a obyčejná edice (CD).

A tady to máte obsahově:
<Limited Edition 1 (CD + DVD)>

CD:
1. Magic Power
2. School Days / Hey! Say! BEST
DVD:
Magic Power (Video Clip + Making)

<Limited Edition 2 (CD + DVD)>

CD:
1. Magic Power
2. GET!! / Hey! Say! 7
DVD:
Live clip of Hey! Say! JUMP's 'Yuuki 100%' nationwide tour Nagoya Gaishi Hall performance (about 30 minutes)

<Regular Edition>

CD:
1. Magic Power
2. Beat Line
3. Nemuri no Mori
4. BE ALIVE
5. Magic Power (Original Karaoke)
6. Beat Line (Original Karaoke)
7. Nemuri no Mori (Original Karaoke)
8. BE ALIVE (Original Karaoke)

Hey! Say! JUMP se omluvili za skandál

10. srpna 2011 v 10:12 | Hana (Johnny'sGirl1) |  Hey! Say! Jump
7. srpna populární idol skupina Hey! Say! JUMP měla jejich první šou z turné "Summary 2011". Před jejich show, nicméně, devět členů skupiny uspořádal tiskovou konferenci na které se omluvil za nedávný skandál co provedl Morimoto Ryutaro. Jeho činost byla pozastavena kvůli fotografijím které byly zveřejněny v týdeníku.

Zbývající členové Hey! Say! JUMP se omluvil slovy: "Chceme se omluvit za porušení snů našich fanoušků. Velmi hluboce se od nás tato situace odrazila".

Toto bylo porvé, kdy se zbývajících devět členů HSJ sešlo před před tiskem po skandálu který byl odhalen již v červnu. Usvědčující fotografie byly zveřejněny v týdeníku, a po potvrzení, že skutečně ukazují člena HSJ, jeho agentura Johnny's Entertainment dále kontroluje jeho činnosti.

Nejstarší člen Yabu Kota tiše řekl: "I když je to náhlé, rádi bychom se omluvili. Nedávno byl jeden z našich členů přistiženi při kouření a přitom způsobil problémy mnoha lidem. Chtěli bychom se omluvit, že způsobuje problémy pro všechny, i pro naše fanoušky tolik starostí . "Těmito těžkými slovy se všichni členové hluboce uklonil.

Yabu pokračoval: "Právě teď, jsem si jist, že se to hluboce odráží na význam setkání s fanoušky (a ještě něco ale to už jsem nepřeložila)." Poznamenávam, že on také mluvil s Morimotem po telefonu a v poslední době se ukázalo, jak také Yabu sám řekl že se bude věnovat svému studiu. Yabu mu take po telefonu řekl že chce aby tvrdě pracoval a to co může aby udělal hned.

Po celou tiskovou konferenci, Hey! Say! JUMP se uklonili na omluvu čtyřikrát. Yabu také vyjádřil: " Podporuje nás tolik fanoušků, a byli jsme aktivní s cílem poskytnout každému snu. Chtěli bychom se omluvit za porušení tohoto snu. "

Johnny Kitagawa také poznamenal: "Má odčinit svou chybu tím, že přijímá tento druh trestu", a nekomentoval další jeho činnosti.

Právě teď, Hey! Say! JUMP tvrdě pracuje v devíti zbývajících členech. S jejich novou show, "Summary" se předvedli mnohem silnější a vzrušující etapě, než tomu bylo v loňském roce, pří které létají volně nad publikem a ukazují různé akrobatické kousky, pro které museli snášet dva měsíce tvrdé přípravy.

Hey! Say! JUMP přidala představení v Osaka Dome Kyocera a další v Tokyo Dome v září. Devět členů poznamenalo: "Chceme tvrdě pracovat, získat důvěru všech a rozvíjet jeden krok v čase".


Omlouvám se kdyby vám tam něco nesedělo tak midejte vědět. Konec konců je to s japonského zdroje. A znáte mě a japonštinu XD

Happy B-day Yuto-kun

10. srpna 2011 v 9:11 | Hana (Johnny'sGirl1) |  Hey! Say! Jump
Ahoj dneska má zase po roce narozeniny Nakajima Yuto. A i přesto co se letos stalo jak v Japonsku tak i v Hey! Sa! Jump za poslední půlrok stalo. Myslím si že i tak bychom měli je pořád podporovad i když je jich teď na nějakou dobu jen devět. Ale konec prostě přeju Yutovi všechno nejlepší a jako vždycky ať má dobrou karieru s HSJ.


Usmívající se Happy Birthday Yuto Usmívající se



Musim pochválit člověka který to videjko dělal je moc krásný :)))


Run for you new song

2. srpna 2011 v 17:21 | Hana (Johnny'sGirl1) |  KAT-TUN
Ahoj fanoušči KAT-UN mám pro vás dobrou zprávu i po roce bez Akinishiho Jina kat-tun se daří dobře. Letos v létě přesněji 3.8 což je zitra vydávají nový song ''Run for You''. Cd bude prodáváno zase ve třech verzí jako u jiných interpretů s JE.

První verze limitovaná edice cd bude obsahovat song Run for you a dvd jak pv tak i natáčení videa. Druhá bude a třetí verze jsou stejné a budou obsahovat 4 písně mezi nimi i samotný song plus karaoke verzi.

A tady máte pv (je moc kawaii) :)


Super Junior- Album

2. srpna 2011 v 17:10 | Hana (Johnny'sGirl1) |  Super Junior
Ahoj lidičky podle informací od mé kamarádky s Koreje kluci vydali nové album a singl Be Mine. No musim říct že je to moc super. Jelikož nemám moc času tak jen tak krátce bližší informace až budu mít čas. papa


Tady má te PV k songu Be Mine


1.8.2011 Praha

2. srpna 2011 v 15:40 | Hana (Johnny'sGirl1)
Ahoj dne 1.8.2011 se konal sraz fanoušků kpopu z čr. Tato akce začala kolem 12 hodiny na václavském náměstí. Holky co tam byly si to užili a já doufám že když se holky takhle předvedly že bude i brzo odměna a některá s kpop skupin jsem přijede.
No a jak jste se o tom mohli dozvědět tak buď na internetu a nebo i v nočních televizních novinách TV Nova.

Tady máte odkaz: http://voyo.nova.cz/multimedia/nocni-televizni-noviny-1-8-2011.html?s=0

Je to od 12:30 v minutách samozřejmě :)
Papapa a ahoj